EL NOSTRE SERVEI TÈCNIC T’OFEREIX LA TRANQUIL·LITAT DE COMPTAR AMB PROFESSIONALS ESPECIALITZATS

El departament de Servei Tècnic de Clima & Fred està a disposició dels seus clients per garantir la fiabilitat, eficiència energètica i durabilitat dels seus equips i instal·lacions. Per això t’assessorem i acompanyem en tots els aspectes referents a la Climatització i la Refrigeració de la teva llar, negoci o indústria.

Som empresa autoritzada pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya inscrits al RASIC. Per tant, podem expedir totes les certificacions perquè les instal·lacions estiguin sempre dins el marc legal.

 

Cooper and Hunter Servei Tècnic OficialServei Tècnic Oficial de la marca d’equips de climatització Cooper & Hunter a la zona del Vallès Oriental i Maresme (Barcelona).


 

servei tècnic-reparació i manteniment aire condicionat calefacció refrigeració - clima i fredREPARACIONS

Totes les reparacions són realitzades per un tècnic qualificat i certificat amb gran experiència en:

  • Aire condicionat i calefacció.
  • Calderes de gas i gasoil.
  • Sistemes aerotèrmics.
  • Climatització comercial i industrial.
  • Refrigeració comercial i industrial (mobles i càmeres frigorífiques).

CONTACTA AMB EL NOSTRE SERVEI TÈCNIC I EVITA SOBRECOSTOS EN LA REPARACIÓ DELS TEUS EQUIPS.


MANTENIMENTS

Disposem d’un servei de manteniment preventiu i correctiu flexible i adaptat a les necessitats dels nostres clients i les seves instal·lacions.
Depenent de l’ús que es faci de la maquinària, aconsellarem i recomanarem sobre el tipus de manteniment més adequat que ajudi a allargar la vida útil dels equips. No és el mateix el desgast que pugui patir un aire condicionat de la llar, que s’acostuma a engegar en determinades hores del dia, que un equip de climatització d’un restaurant, que es manté actiu moltes hores seguides amb constants entrades i sortides dels clients.

A Clima & Fred t’assessorem.

 

“Realitzar manteniments periòdics dels equips ofereix avantatges a curt i llarg termini: estalvi energètic, qualitat de l’aire que es respira, durabilitat dels equips, funcionament òptim i fiabilitat del sistema