La Refrigeració Comercial avarca una gran varietat d’aplicacions i equips, des de màquines expenedores, expositors d’aliments o càmeres frigorífiques fins a grans sistemes frigorífics per a supermercats.

A Clima & Fred donem resposta a les necessitats de tots els comerços i negocis que precisin equips i instal·lacions frigorífiques que permetin mantenir la cadena de fred. Desenvolupem solucions per atendre les demandes particulars de conservació de productes i aliments. 

  • Ens desplacem a casa del client per fer un estudi detallat de les seves necessitats.
  • Busquem la millor solució entre tots els sistemes disponibles en l’actualitat.
  • Oferim assessoria complerta en la selecció de l’equip o equips adequats per obtenir una màxima eficiència i contribuir a l’estalvi energètic.
  • Treballem amb diferents marques.
  • Garantia de 24 mesos en instal·lacions i equips.

 

RESPONSABILITAT, COMPROMÍS I EFICÀCIA Al SERVEI DEL COMERÇ

 MOBLES I VITRINES REFRIGERADES

A Clima & Fred donem prioritat al petit i mitjà comerç. Per aquest motiu posem a la teva disposició un ampli catàleg de productes per a l’hostaleria i per a qualsevol tipus d’establiment que precisi de sistemes de refrigeració per la conservació dels seus productes.

El nostre servei tècnic compta amb una àmplia experiència en el sector. Solucionem les avaries que puguin sorgir en els teus equips en el menor temps possible.

Dirigim els nostres esforços per a donar solucions que satisfacin les necessitats dels nostres clients. Contacta amb nosaltres i t’informarem dels nostres productes.

 

 

 

 

CÀMERES FRIGORÍFIQUES

càmera-frigorífica

 

 

 

Dissenyem càmeres frigorífiques a mida amb l’objectiu de maximitzar l’eficiència energètica, mantenir la qualitat del producte i facilitar el desenvolupament de l’activitat diària. Construïdes en panell tipus sandwich  prefabricat, fàcils de muntar i desmuntar, i adaptables a tots el espais.