Per poder desenvolupar la vida amb normalitat dins la llar és indispensable tenir un bon servei de calefacció i aigua calenta sanitària (ACS). A Clima & Fred entenem aquesta necessitat i la fem nostra. Tots els nostres esforços van dirigits a buscar el confort, la tranquil·litat i el benestar dins la  llar sense que les nostres actuacions suposin cap trasbals pels qui l’habiten. 

A Clima & Fred aquest és el nostre objectiu  i per això:

  • Ens desplacem a casa del client per fer un estudi detallat de les seves necessitats.
  • Busquem la millor solució entre tots els sistemes disponibles en l’actualitat.
  • Oferim assessoria complerta en la selecció de l’equip o equips adequats per obtenir una màxima eficiència i contribuir a l’estalvi energètic.
  • Les instal·lacions que realitzem estan pensades perquè s’adaptin a la llar del client sense necessitat de grans obres o modificacions de l’edificació.
  • Treballem amb diferents marques, amb una garantia de 24 mesos en les nostres instal·lacions (tant de l’equip com de la instal·lació).

 

CONFORT, TRANQUIL·LITAT I BENESTAR DINS LA LLAR

 


 

ESCALFADORS D’AIGUA

escalfadors elèctrics Calefacció i ACSESCALFADORS ELÈCTRICS

També anomenats termos elèctrics, són fàcils d’instal·lar i ideals per llocs on no es disposa de subministrament de gas. Emmagatzemen l’aigua en un dipòsit i l’escalfen per mitjà d’una resistència elèctrica. La producció d’aigua calenta està limitada a la capacitat del termo. Es poden instal·lar a qualsevol lloc ja que no necessiten ventilació. Disponibles amb capacitats que van des dels 50 als 500 litres. Varietat de marques i potències.

escalfadors de gas Calefacció i ACSESCALFADORS DE GAS

Escalfen l’aigua de forma instantània. Són fàcils d’instal·lar i de mides reduïdes. Producció contínua d’aigua calenta ja que es genera al moment.

Necessiten instal·lar-se en llocs ventilats o conduir els gasos de la combustió a un lloc obert. Varietat de marques i potències.


 

CALEFACCIÓ

calderes a gas Calefacció i ACSCALDERES A GAS

La caldera és el cor de la calefacció de la llar. És l’encarregada de produir la calor que després es reparteix per la casa. Per això l’elecció d’aquest element és molt important. Clima&Fred ofereix una àmplia gama de calderes de condensació d’alta eficiència energètica i calderes de baix NOX.

calderes a gasoil Calefacció i ACSCALDERES A GASOIL

La caldera és el cor de la calefacció de la llar. És l’encarregada de produir la calor que després es reparteix per la casa. Per això l’elecció d’aquest element és molt important. Clima&Fred ofereix una gran ventall de calderes de gasoil. Ideals per a llocs on no arriba el servei de gas (cases unifamiliars, torres,…) o quan la demanda és molt elevada i es necessiten grans potències.

radiadors Calefacció i ACS

RADIADORS

Disposem d’una àmplia gama de radiadors de diferents materials, dissenys i  per aplicacions variades (banys, cuines, sales,…).

terra radiant Calefacció i ACSTERRA RADIANT

Amb la calefacció per terra radiant s’aconsegueix un major grau de confort. Combinat amb una font d’energia ecològica (aerotèrmia) permet un gran estalvi en comparació amb els sistemes de calefacció convencionals. A més, és un sistema invisible ja que l’emissor és el mateix terra. A Clima & Fred, a més de subministrar i instal·lar aquests sistemes de calefacció, brindem assessoria per escollir el que millor s’adapti a les necessitats de la llar.


 

AEROTÈRMIA CALEFACCIÓ ECOLÒGICA

aerotèrmia Calefacció i ACSAEROTÈRMIA 

Els generadors aerotèrmics, també anomenats bombes de calor, aprofiten l’energia present a l’aire per escalfar la llar o l’aigua calenta sanitària. Com que l’energia que hi ha a l’aire és inesgotable, es considera l’aerotèrmia com una energia renovable. Es poden aconseguir grans estalvis energètics respecte als sistemes convencionals. Es pot combinar amb radiadors o terra radiant.  A Clima & Fred l’assessorem.