Quan ens plantegem la idea d’invertir en un equip d’ aire condicionat (fred i calor), segurament estem buscant confort, tranquil·litat i benestar dins la nostra llar sense que això suposi cap trasbals pels qui l’habiten. 

A Clima & Fred aquest és el nostre objectiu  i per això:

  • Ens desplacem a casa del client per fer un estudi detallat de les seves necessitats.
  • Busquem la millor solució d’entre tots els sistemes disponibles en l’actualitat: split de paret, sistema multi-split, conductes, cassettes,…
  • Oferim assessoria complerta en la selecció de l’equip o equips adequats per obtenir una màxima eficiència i contribuir a l’estalvi energètic.
  • Les instal·lacions que realitzem estan pensades perquè s’adaptin a la llar del client sense necessitat de grans obres o modificacions de l’edificació.
  • Treballem amb diferents marques d’aire condicionat, amb una garantia de 24 mesos en les nostres instal·lacions (tant els equips com la instal·lació).

 

CONFORT, TRANQUIL·LITAT I BENESTAR DINS LA LLAR

 


TIPUS D’ AIRE CONDICIONAT:  a continuació trobaràs una petita descripció

dels tipus d’aire condicionat per a particulars disponibles en el mercat.


 

Split-de-paret-Aire-CondicionatSPLIT DE PARET

Sistema d’ aire condicionat ideal per a climatitzar una sola estança (fred i calor). Són els més demandats a l’actualitat. Generen poc soroll. S’adapten amb facilitat a l’estètica de la llar. Fàcil manteniment. Disponibles en una gran varietat de models i potències.

 

 

Split-de-terra-Aire-CondicionatSPLIT DE TERRA 

Sistema d’ aire condicionat adequat per a estudis, sales i totes aquelles estances on l’elegància sigui una prioritat. Ofereixen un alt rendiment i aconsegueixen mantenir una temperatura molt homogènia a tota l’estança, ja que disposen de dues sortides independents: una per aire fred i una altra per aire calent. Disseny elegant i compacte.

Aire-Condicionat-ConductesSPLIT CONDUCTES 

Sistema d’ aire condicionat adequat per climatitzar pisos i cases amb un sol equip. L’aire climatitzat es distribueix a totes les estances a través de conductes des d’una sola unitat interior. Tot instal·lat en el falç sostre. És un sistema molt discret: només queden a la vista les reixetes d’impulsió i retorn de l’aire. Pot disposar de control de temperatura centralitzat o sectoritzat.

Aire-Condicionat-cassetteSPLIT CASSETTES

Sistema d’ aire condicionat ideal per climatitzar grans espais diàfans per la seva elevada capacitat (gran potència). Temperatura molt homogènia a l’estanca a climatitzar ja que disposen de quatre sortides d’aire. S’acostumen a instal·lar encastats en el fals sostre.

Sistema multi-split Aire CondicionatMULTI – SPLIT

Sistema d’ aire condicionat recomanat per climatitzar més d’una estança. Amb una sola unitat exterior es poden instal·lar vàries unitats interiors combinant els diferents sistemes split disponibles en el mercat (paret, cassette, terra,…). S’adapta amb facilitat a la llar per la seva flexibilitat. Disposa de control de temperatura per a cada unitat interior. Gran eficiència energètica