Quan ens plantegem la idea d’invertir en un equip d’ aire condicionat (fred i calor), segurament estem buscant confort, tranquil·litat i benestar dins la nostra llar sense que això suposi cap trasbals pels qui l’habiten.  (més…)

Per poder desenvolupar la vida amb normalitat dins la llar és indispensable tenir un bon servei de calefacció i aigua calenta sanitària (ACS). A Clima & Fred entenem aquesta necessitat i la fem nostra. Tots els nostres esforços van dirigits a buscar el confort, la tranquil·litat i el benestar dins la  llar sense que les nostres actuacions suposin cap trasbals pels qui l’habiten.  (més…)

A Clima & Fred treballem per donar un servei àgil, eficaç i acord a les necessitats del seu negoci. Oferim gran varietat d’equips de climatització per aconseguir un ambient òptim que permeti desenvolupar l’activitat comercial o industrial amb comoditat. Busquem solucions personalitzades per aconseguir un confort màxim i un gran estalvi energètic.  (més…)

La Refrigeració Comercial avarca una gran varietat d’aplicacions i equips, des de màquines expenedores, expositors d’aliments o càmeres frigorífiques fins a grans sistemes frigorífics per a supermercats.

A Clima & Fred donem resposta a les necessitats de tots els comerços i negocis que precisin equips i instal·lacions frigorífiques que permetin mantenir la cadena de fred. Desenvolupem solucions per atendre les demandes particulars de conservació de productes i aliments.  (més…)

El nostre ampli coneixement en sistemes frigorífics ens permet oferir una solució en refrigeració per a tots els sectors de la indústria.

Els nostres projectes tenen com a objectiu la optimització dels processos, l’estalvi energètic i la fiabilitat i seguritat en el funcionament dels equips.

A nivell industrial, comptem amb una dilatada experiència en la reparació d’equips i  instal·lacions frigorífiques.
(més…)

EL NOSTRE SERVEI TÈCNIC T’OFEREIX LA TRANQUIL·LITAT DE COMPTAR AMB PROFESSIONALS ESPECIALITZATS

El departament de Servei Tècnic de Clima & Fred està a disposició dels seus clients per garantir la fiabilitat, eficiència energètica i durabilitat dels seus equips i instal·lacions. Per això t’assessorem i acompanyem en tots els aspectes referents a la Climatització i la Refrigeració de la teva llar, negoci o indústria.

Som empresa autoritzada pel Departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya inscrits al RASIC. Per tant, podem expedir totes les certificacions perquè les instal·lacions estiguin sempre dins el marc legal.

(més…)