Clima & Fred  és una empresa familiar amb seu a  La Garriga (Barcelona).

Som especialistes en sistemes de Climatització (aire condicionat i calefacció) i Refrigeració (fred comercial i industrial). Treballem a nivell domèstic, comercial  i industrial. Realitzem la instal·lació, el manteniment i la reparació dels equips. Oferim un tracte proper i de confiança posant solucions a les teves necessitats en el menor temps possible.

Equipament Clima & Fred, aire condicionat, calefacció i refrigeracióLa feina ben feta, el detall i la qualitat són part fonamental de la nostra filosofia de treball.

Rere nostre hi ha anys d’experiència en el sector i comptem amb un equip humà altament preparat per atendre les exigències del mercat.

Som una Empresa Instal·ladora i Mantenidora d’Instal·lacions Tèrmiques en Edificis Empresa Frigorista Nivell 1 autoritzada per la Generalitat de Catalunya. Disposem de certificat de manipulació de qualsevol càrrega de gasos fluorats. Garantim així que les nostres actuacions  són dins la normativa legal vigent que estableix el Reglament.

Totes les instal·lacions que estan sota la nostra responsabilitat compleixen amb les màximes exigències d’eficiència energètica i respecte pel medi ambient.

Cooper and Hunter Servei Tècnic OficialSom Servei Tècnic Oficial (SAT) de la marca d’equips de climatització Cooper & Hunter a la zona del Vallès Oriental i Maresme (Barcelona).

 

Valorem per sobre de tot que els nostres clients tinguin la convicció de saber que són en bones mans.

CERTIFICACIONS

  • Empresa Instal·ladora i Mantenidora d’Instal·lacions Tèrmiques en Edificis amb número de registre RASIC: 005005891, Codi: REITE
  • Empresa Frigorista Nivell 1
  • Certificat de manipulació d’equips amb sistemes frigorífics de qualsevol càrrega de refrigerants fluorats.
  • Productors de Residus: P-65263.1
  • NORMATIVA VIGENT EN RISCOS LABORALS

 


 

Principals Marques amb les que treballem

 

 

Aire Condicionat


 

Calefacció


 Climatització Comercial i Industrial


 

Refrigeració  Comercial I Industrial