Aire Condicionat a Granollers. Els teus professionals de confiança

Aire Condicionat a Granollers

Necessites un professional de confiança per reparar o mantenir el teu aire condicionat? Busques assessorament per instal·lar un nou equip?

A Clima & Fred prestem servei d’instal·lació, manteniment i reparació de tot tipus de sistemes d’ Aire Condicionat a Granollers i rodalies.

El nostre Servei Tècnic està a la teva disposició per garantir la fiabilitat, eficiència energètica i durabilitat dels teus equips i instal·lacions. Per aquest motiu t’assessorem i acompanyem en tots els aspectes referents a la Climatització de la teva llar, negoci o industria.

Oferim un tracte familiar y de confiança per solucionar els teus problemes en el menor temps possible.

Desplaçament gratuït si vius a Granollers o rodalies

 

Aire Condicionat a GranollersReparació d’ Aire Condicionat a Granollers

Totes les reparacions són realitzades per un tècnic qualificat i certificat amb gran experiència en tot tipus d’equips i marques. Treballem per particulars, negocis i indústries.

Reparem aires condicionats tipus Split, aires condicionats de conductes, sistemes VRV, sistemes Rooftop, Refrigeradores d’aigua i Bombes de Calor.

Manteniment d’ Aire Condicionat a Granollers

Disposem d’un servei de manteniment preventiu i correctiu flexible i adaptat a les necessitats dels nostres clients i les seves instal·lacions. Depenent de l’ús que se li doni a la maquinària, aconsellarem i recomanarem sobre el tipus de manteniment més adequat que ajudi a allargar la vida útil dels equips.

Som una empresa autoritzada per la Generalitat de Catalunya inscrits al RASIC

Som Servei Tècnic Oficial de la marca de Climatització Cooper&Hunter

Si necessites instal·lar, reparar o mantenir el teu aire condicionat a Granollers o rodalies contacta amb nosaltres

Atenció al Client: 620 664 599 – Servei Tècnic: 639 458 552

Fes una ullada les nostres ofertes en Aires Condicionats

 

Donem servei a la província del Vallès Oriental i Barcelona: Barcelona Ciutat, Granollers, Les Franqueses del Vallès, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Canovelles, Cardedeu, Cànoves i Samalús, La Roca del Vallès, Llinars del Vallès, Caldes de Montbui, Montmeló, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, L’Ametlla del Vallès, La Garriga, Figaró, Aiguafreda,…

0 comentaris

Escriu un Comentari

Es requereixen camps amb *